PONS rečnik Sto na sat ŠPANSKI
Kategorije

PONS rečnik Sto na sat ŠPANSKI

PONS rečnik Sto na sat ŠPANSKI
Izdavač: Klett
Kod proizvoda: kl20621 L2
Dostupnost: Na lageru
Cena: 250.00RSD
Količina:     - ILI -   Dodaj za poređenje

Želite da malo „prođete” španskim jezikom koji Vam je nepoznat ili ste ga učili pa želite da utvrdite ili proširite bogatstvo svog rečnika?

PONS Rečnik Sto na sat ŠPANSKI sadrži 450 reči i fraza, korisnih u svakoj situaciji. Podeljen je na 12 zanimljivih tematskih celina, kao što su muzika, hrana, sport, posao... U mini priručniku nalaze se sve fraze i reči, kao i njihovi prevodi na španski, koje ćete slušati na CD-u.

Na CD-u je snimak prvo reči na srpskom, posle koje sledi pauza tokom koje imate vremena da izgovorite prevod na španskom. Nakon toga sledi pravilan prevod na španskom jeziku koji ćete čudi sa CD-a. Standardno DVD pakovanje u kojem se nalazi CD i mini priručnik vrlo su zgodni za nošenje, što je još jedna prednost ovog “mobilnog” rečnika za samostalno učenje. Dovoljno je da stavite CD u vaš diskmen, kompjuter ili uređaj u kolima. Tako možete da na najbolji način iskoristite svaki slobodan trenutak kako biste slušali i vežbali španski, u bilo koje vreme i na bilo kom mestu – na putu do posla ili do kuće, na putovanju, dok se rekreirate ili jednostavno – odmarate kod kuće.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Powered by OpenCart
Udžbenici © 2018