Hot Spot 3 (ME) - Student's Book+CD-ROM
Kategorije

Hot Spot 3 (ME) - Student's Book+CD-ROM

Hot Spot 3 (ME) - Student's Book+CD-ROM
Izdavač: Oxford
Kod proizvoda: OX623764
Dostupnost: Na lageru
Cena: 1,123.00RSD
Količina:     - ILI -   Dodaj za poređenje

Autori: Colin Granger, Katherine Stannett

Osnovne komponente:

• Udžbenik + CD-ROM

• Radna sveska

• Priručnik za nastavnike + test CD

• Audio CD

• Godišnji, operativni plan i dnevne pripreme

 

Hot Spot je udžbenik namenjen deci uzrasta od 10-14 godina, koji kroz duhovite i zabavne tekstove i dijaloge, motiviše učenike i drži njihovu pažnju tokom čitavog časa, što obezbeđuje da već na času zapamte veći deo ciljnog materijala. Sadržaj udžbenika usklađen je sa nastavnim planom i programom Republike Srbije za nastavu u višim razredima osnovne škole (od 5. do 8. razreda).

Vizuelno privlačan, koncepcijski izuzetno pregledan i jasan, Hot Spot sadrži sedam tematski baziranih modula kroz koje se deca upoznaju sa gramatičkim i jezičkim strukturama koje treba da usvoje. Kroz udžbenik se periodično pojavljuje i strip o  porodici Glum, čiji nezaboravni i pomalo čudni članovi dodatno motivišu decu da neosetno usvajaju rečnik i teže gramatičke partije.

Svaki modul sadrži deo Cross Cultural koji engleski jezik povezuje sa drugim predmetima, a kroz raznovrsne aktivnosti omogućava izbalansirano vežbanje svih jezičkih veština.

Radna sveska sadrži vežbanja, ukrštenice, strip na kraju knjige, posebne aktivnosti za bolje, odnosno slabije učenike a na kraju svakog modula i Learning Diary kroz koji učenici samostalno proveravaju svoj napredak.

Priručnik za nastavnike sadrži udžbenik, CD sa testovima, kao i dodatni materijal koji se može fotokopirati. Pored detaljnih uputstava uz svaku lekciju, dati su saveti i predlozi aktivnosti za učenike različitih nivoa znanja i sposobnosti, a po prvi put i posebne vežbe i saveti za učenike koji imaju problema sa disleksijom.

 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Powered by OpenCart
Udžbenici © 2019