Brilliant 1 (ME) - Activity Book
Kategorije

Brilliant 1 (ME) - Activity Book

Brilliant 1 (ME) - Activity Book
Izdavač: Oxford
Kod proizvoda: OX23870
Dostupnost: Na lageru
Cena: 457.00RSD
Količina:     - ILI -   Dodaj za poređenje

Autor: Jeanne Perrett

Brilliant  je internacionalni udžbenik stranog izdavača koji poseduje verziju namenjenu srpskom tržištu. Prilagođen je zahtevima nastavnog plana i programa za 3. i 4. razred osnovne škole. Prati avanture interesantne družine: mede Brila, papagaja Freda, učiteljice Nore i dece Alise i Denzila. Kroz njihove priče i dijaloge uvode se potrebne gramatičke strukture i rečnik, tako da deca tog uzrasta sa lakoćom usvajaju gradivo već na času. Svaka lekcija počinje novom epizodom stripa kroz koji se uvodi ciljna gramatička partija i rečnik; na sledeće tri strane data su odgovarajuća, dobro izbalansirana vežbanja, a svaka lekcija na poslednjoj stranici u Adventure

Notebook odeljku kroz zanimljive tekstove iz različitih oblasti uvodi decu u veštinu čitanja. Takođe, jako se polaže na razvijanje veštine pisanja, pa deca već u trećem razredu mogu da pišu kratke pismene forme prateći model dat u knjizi.

Radna sveska prati lekcije iz udžbenika, a vežbanja mogu da se rade na času ili samostalno kao domaći zadatak.

U priručniku za nastavnike se nalaze detaljna uputstva za rad na času, dodatne aktivnosti, uvežbavanja veštine pisanja i veliki broj testova, a posebnu draž mu daju metodološki saveti autorke udžbenika koji predstavljaju pravo blago kako nastavnicima koji se po prvi put nađu u učionici, tako i onima sa dugogodišnjim iskustvom.

 
 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Powered by OpenCart
Udžbenici © 2019