Macmillan English Quest 1(ME) - Pupil"s Book Pack
Kategorije

Macmillan English Quest 1(ME) - Pupil"s Book Pack

Macmillan English Quest 1(ME) - Pupil"s Book Pack
Izdavač: Oxford
Kod proizvoda: OX1ENG05
Dostupnost: Na lageru
Cena: 792.00RSD
Količina:     - ILI -   Dodaj za poređenje

Autori: Jeanette Corbett i Roisin O`Farrell

Osnovne komponente:

• Udžbenik + CD-ROM

• Radna sveska

• Priručnik za nastavnike sa digitalizovanom verzijom knjige (Digibook)

• Audio CD

• Slikovne kartice

 

Quest 1 i 2 je novi program namenjen učenicima prvog i drugog razreda osnovne škole. Sadržaj programa je u skladu sa nastavnim planom i programom Republike Srbije, tako da je prvi nivo u potpunosti bez čitanja i pisanja, dok se u drugom nivou ove veštine uvode postepeno. 

Glavni junaci su blizanci Holi i Hari koji za rođendan dobijaju konzulu za kompijutersku igricu iz koje se pojavljuje zmaj Didži. Njegova misija je da otkrije stvarni svet i da na svom tablet računaru sakupi potrebne informacije, u čemu mu pored blizanaca pomaže i njihov mačak Lio. U drugom nivou upoznajemo i Didžijevu sestru Teknu. Kako glavni junaci takođe putuju i u Didži svet, učenici se stimulišu da porede stvarni i imaginarni svet kao i da povežu priče sa svojim iskustvom. Pored toga, udžbenikom su obuhvaćeni  kultura i tradicija engleskog govornog područja, a  istaknuta je i veza sa nekim od ostalih obaveznih predmeta u školi. 

Programom su objedinjeni najbolji savremeni i tradicionalni pristupi u učenju jezika, a raznovrsnost materijala nastavniku omogućava da nastavu prilagodi realnim potrebama svih učenika. Detaljna uputstva iz priručnika za nastavnike olakšavaju pripremu, a digitalizovana knjiga koja ide uz priručnik nudi jedan novi pristup nastavi. 

Radna sveska sadrži aktivnosti koje su usmerene ka proširenju i poboljšanju funkcionalnog znanja i koje podržavaju jezik prethodno uvežban slušanjem ili govorom u udžbeniku. Animirane priče i pesmice na CD-ROMu koji se dobija uz udžbenik oživljavaju priče i nude dodatne vežbe za usvajanje gradiva.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Powered by OpenCart
Udžbenici © 2019