Family and Friends 2, udžbenik za četvrti razred
Kategorije

Family and Friends 2, udžbenik za četvrti razred

Family and Friends 2, udžbenik za četvrti razred
Izdavač: Logos
Kod proizvoda: L0409
Dostupnost: Na lageru
Cena: 890.00RSD
Količina:     - ILI -   Dodaj za poređenje

Autori
Naomi Simmons

Recenzenti
dr Slobodanka Kitić
Marina Kopilović
Vesna Gregec 

Family and Friends 2, udžbenik za četvrti razred

Udžbenik je ODOBREN Rešenjem Ministarstva prosvete.

Nudi osnove gramatike 
na deci prilagođen način

Pažljivo i upečatljivo koncipirane gramatičke lekcije u udžbeničkom kompetu za treći i četvrti razred pomažu da prelaz iz mlađih u starije razrede osnovne škole bude postepen i da đaci spremni dočekaju zahtevnije gradivo petog razreda.

Udžbenik i radna sveska sadrže raznovrsne, zabavne i pažljivo gradirane aktivnosti i vežbe za razvoj svih jezičkih veština.

Podsticanje društvenih vrednosti prisutno je u svim sadržajima udžbenika, što pomaže deci da razviju ne samo govorne nego i socijalne i emotivne veštine (Values syllabus).

Udžbenička serija sadrži mnoštvo aktivnosti koje podstiču učenike da govore, pevaju i glume što im omogućava da vežbaju jezik na interesantan i zabavan način.

Autori udžbenika imali su u vidu činjenicu da ne uče sva deca na isti način te su sadržaji prilagođeni svim tipovima učenika. Za vizuelni tip postoji obilje sličica, fleš kartica i zanimljivih islustracija, za auditivni tip tu su zanimljive pesmice, dijalozi i priče, a za konestetički tip aktivnosti koje podrazumevaju igru, glumu i pokrete.

Multi-ROM za učenje kod kuće, samostalno ili uz pomoć roditelja, sadrži brojne interaktivne vežbe za obnavljanje vokabulara i gramatike, kratke pesmice za vežbanje fonetike kao i ’karaoke’ verzije pesama iz udžbenika koje učenici posebno vole.


 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Powered by OpenCart
Udžbenici © 2020