Informacije o dostavi

Informacije o dostavi

 

1

Prodaja udžbenika putem pošte i interneta! Prodaja udžbenika se vrši tako što kupac putem našeg sajta pregleda i odabere svoje udžbenike, ostavi svoje podatke i naš operater ga kontaktira tj daje kupcu informaciju o statusu njegove porudžbenice.

Da bi prodaja udžbenika bila efikasna, neophodno je da kupac ostavi sve svoje validne podatke (adresu i broj mob telefona) kako bi dostava bila brza i sigurna.

Prodaja udžbenika je jedino moguća samo na teritoriji Srbije.

Zbog mogućnosti greške  prilikom telefonskih poručivanja udžbenika, molimo sve kupce da svoje udžbenike poruče isključivo preko našeg sajta. Samo za greške prilikom internet poručivanja, mi snosimo odgovornost!

Pojedini udžbenici skoro svih izdavača su i dalje u procesu štampanja!!! Molimo za strpljenje u ime izdavačkih kuća i stoga se odlaže rok isporuke na još nekoliko dodatnih dana. Hvala na razumevanju!

Za isporuke preko 2.990 RSD - BESPLATNA DOSTAVA!!! - (posle ostavljenih podataka nakon kupovine, odabrati opciju besplatne pošiljke!)

Cenjeni kupci,

U zajedničkom cilju što kvalitetnije i brže dostave, molimo sve kupce da ostavljaju tačne podatke isporuke i brojeve telefona! Ostavljajte samo telefonske brojeve na koje će se uvek neko javiti, jer ukoliko se ne javljate na telefon, udžbenici neće moći da budu isporučeni!  Proverite uvek da li ste ostavili tačne adrese isporuke i poštanske brojeve vašeg mesta. Može se desiti da zbog pogrešnih podataka, kuriri odu na sasvim druge adrese. Iskreno vam se zahvaljujemo na razumevanju!

Udžbenici do vas stižu preko kurirskih službi  sa kojima UdzbenikOnline ima sklopljen ugovor:

"BEX" - 210,00 RSD bez obzira koliko imate poručenih udžbenika (najčešće pošiljke)

Napomena: svi poručeni artikli se isporučuju najkasnije za 7 dana Na vašu kućnu adresu (osim onih u procesu štampe - mi naknadno o tome obaveštavamo kupca).

Cenu pošiljke snosi kupac, osim ako nije drugačije dogovoreno (zavisi od situacije, novčanog iznosa porudžbine i slično).

Situacije o reklamacijama pogledajte ovde.

Objašnjenje statusa porudžbine:
1.Vaša porudžbina je data na spremanje Očekujte da vas uskoro kontaktira naš operater oko dostave i provere identiteta kupca. Ukoliko se ne budete javljali na telefon, udžbenik/knjige nećemo isporučivati. Ukoliko se niste javili, operate će vas opet pozvati. Operater će nakon drugog telefonskog pokušaja da vam pošalje SMS poruku na vaš ostavljeni broj mobilnog telefona. Ukoliko niste u prilici da se javite, možete porudžbinu potvrditi i putem SMS poruke. Napomena: Postoji mogućnost da je udžbenik/artikal poručen istovremeno od strane drugog kupca i da vašeg udžbenika/artikla ne bude više na stanju u datom trenutku. Takođe o ovoj promeni ćemo vas izvestiti telefonski ili putem imejla. Rok za isporuku udžbenika/knjiga je do 7 dana!)
3.Nema na stanju! (Žao nam je! Trenutno artikla više nema na stanju. Ukoliko želite da vas obavestimo pri njegovom dolasku, potvrdite nam na naš imejl sa vašim brojem porudžbine knjizarahol@gmail.com). Ovu poruku dobijate kada udžbenika iz nekog razloga više ne bude artikala u datom trenutku.
4.Vaša porudžbina je poslata! (Poštovani, očekujte udžbenik/artikal uskoro na vašoj adresi. Napomena: javite se kuriru brze pošte kad vas bude zvao na telefon kako bi mogao da prema proceduri izvrši dostavu udžbenika/artikala)
5.Porudžbina je otkazana! (Kupac je otkazao porudžbinu!) Uvek vam je omogućeno da otkažete vašu porudžbinu sve dok ne dobijete poruku da je vaša porudžbina poslata.

 

 

Powered by OpenCart
Udžbenici © 2019